1. frituurpannenairfryer
  2. Tefal Friteuse Mega 2 kg

Tefal Friteuse Mega 2 kg

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Tefal Friteuse Mega 2 kg heeft een vermogen van 2100 W, een laadvermogen van 2 kg en is daarmee geschikt voor 6 pers of meer. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Tefal Friteuse Mega 2 kg gaat aanschaffen.

Specificaties van de Tefal Friteuse Mega 2 kg

Merk

Tefal

Vermogen

2100 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

2 kg

Capaciteit in personen

6 pers of meer

Gewicht

4,2 kg

Inhoud

3,3 l

Minimale temperatuur

150 °C

Omschrijving van Tefal Friteuse Mega 2 kg

Met de Tefal Friteuse Mega 2 kg kunnen goudgele frites en knapperige snacks eenvoudig worden bereid voor een groot huishouden. Deze friteuse heeft een indrukwekkende bakcapaciteit van 2 kilo, waardoor iedereen in het gezin tegelijkertijd kan genieten van een heerlijk bord frites of snacks. Dankzij het temperatuurlampje weet je altijd wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Met de handige schuifknop kun je zelf de gewenste temperatuur instellen voor ieder gerecht. Of je nu vis wilt frituren op 160 graden Celsius of frites wilt bereiden op 190 graden Celsius, met deze friteuse is het allemaal mogelijk. Het kijkvenster van de Tefal Friteuse Mega 2 kg zorgt ervoor dat je het bakproces nauwlettend in de gaten kunt houden. Zo kun je altijd controleren of je frites en snacks perfect goudbruin en knapperig worden. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de frituurpan. De losse onderdelen kunnen namelijk eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasmachine, wat je een hoop tijd en moeite bespaart. Met de Tefal Friteuse Mega 2 kg kun je moeiteloos de lekkerste gerechten bereiden voor het hele gezin, terwijl je geniet van het gemak en de eenvoudige schoonmaakmogelijkheden van deze fantastische friteuse.

Pluspunten
  • Je kunt de instellingen eenvoudig aflezen van het display. Je vouwt het handvat van het frituurmandje in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het eten zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Zonder een koude zone gaat de olie in een frituurpan veel minder lang mee.

Veelgestelde vragen over de Tefal Friteuse Mega 2 kg

Het vermogen van Tefal Friteuse Mega 2 kg is 2100 W. Het laadvermogen is 2 kg.

Het frituursysteem van Tefal Friteuse Mega 2 kg is Olie of vet.

Tefal Friteuse Mega 2 kg is geschikt voor 6 pers of meer. Het heeft een inhoud van 3,3 l.

Tefal Friteuse Mega 2 kg heeft een gewicht van 4,2 kg.

De minimale temperatuur van Tefal Friteuse Mega 2 kg is 150 °C.