1. frituurpannenairfryer
  2. Inventum GF320HLD

Inventum GF320HLD

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze Inventum GF320HLD heeft een vermogen van 1300 W, een laadvermogen van 800 g en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze Inventum GF320HLD gaat aanschaffen.

Specificaties van de Inventum GF320HLD

Merk

Inventum

Vermogen

1300 W

Frituursysteem

Hete lucht

Laadvermogen

800 g

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

3,36 kg

Inhoud

3,2 l

Minimale temperatuur

80 °C

Omschrijving van Inventum GF320HLD

Met de Inventum GF320HLD haal je een compacte airfryer in huis die perfect geschikt is voor een klein huishouden. Deze airfryer heeft een bakcapaciteit van 800 gram, wat voldoende is voor een gezelschap van 2 tot 3 personen. Dankzij de automatische bakprogramma's is het bedienen van de airfryer eenvoudig en snel. Met slechts één druk op de knop heb je direct de juiste instellingen voor een perfecte maaltijd. Wil je liever zelf de baktemperatuur en tijd instellen? Geen probleem! Met de plus- en minknoppen kun je de instellingen naar wens aanpassen. De airfryer staat stevig op het aanrecht dankzij de antislipvoetjes, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over wiebelende potten en pannen. Het handige display laat je direct zien wanneer je gerecht klaar is, zodat je nooit meer hoeft te gokken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de Inventum GF320HLD. De losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Zo bespaar je tijd en moeite. Daarnaast neemt deze airfryer dankzij zijn compacte formaat weinig ruimte in beslag in je keukenkast. Kortom, met de Inventum GF320HLD geniet je van heerlijke gerechten zonder gedoe en houd je nog ruimte over in je keuken.

Pluspunten
  • Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken. Dankzij de antislipvoetjes blijft de airfryer tijdens gebruik op zijn plaats staan.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact nodig dat zich dichtbij bevindt, vanwege het snoer van 0,7 meter.

Veelgestelde vragen over de Inventum GF320HLD

Het vermogen van Inventum GF320HLD is 1300 W. Het laadvermogen is 800 g.

Het frituursysteem van Inventum GF320HLD is Hete lucht.

Inventum GF320HLD is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 3,2 l.

Inventum GF320HLD heeft een gewicht van 3,36 kg.

De minimale temperatuur van Inventum GF320HLD is 80 °C.