1. frituurpannenairfryer
  2. DOMO DO535FR

DOMO DO535FR

5/5

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een aifryer om snacks maar ook maaltijden in te bereiden. Deze DOMO DO535FR heeft een vermogen van 2200 W, een laadvermogen van 0,75 kg en is daarmee geschikt voor 2 à 3 personen. Lees verder voor alle specificaties en beslis of jij deze DOMO DO535FR gaat aanschaffen.

Specificaties van de DOMO DO535FR

Merk

Domo

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Laadvermogen

0,75 kg

Capaciteit in personen

2 à 3 personen

Gewicht

Inhoud

3 l

Minimale temperatuur

130 °C

Omschrijving van DOMO DO535FR

Met de DOMO DO535FR hoef je de olie minder vaak te verversen dankzij de handige koude zone. Deze friteuse zorgt ervoor dat de overgebleven etensresten naar het koude gedeelte onderin de pan zakken. Hierdoor worden ze niet verbrand en blijft de olie langer goed. Je kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen met behulp van de draaiknop op de friteuse. Bovendien is er een handig temperatuurlampje aanwezig, zodat je precies weet wanneer je de frietjes erin kunt doen. De DOMO DO535FR is ideaal voor kleinere huishoudens, omdat je er genoeg frietjes voor 2 à 3 personen in kunt bakken. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Daarna kun je de friteuse handig opbergen in een kast, omdat het handvat inklapbaar is. Met dit handige apparaat geniet je keer op keer van perfect gebakken frietjes, zonder al te veel gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is het minder vaak nodig om het te vervangen. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Jij let zelf op wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de DOMO DO535FR

Het vermogen van DOMO DO535FR is 2200 W. Het laadvermogen is 0,75 kg.

Het frituursysteem van DOMO DO535FR is Olie of vet.

DOMO DO535FR is geschikt voor 2 à 3 personen. Het heeft een inhoud van 3 l.

DOMO DO535FR heeft een gewicht van .

De minimale temperatuur van DOMO DO535FR is 130 °C.